Zdravím ty co si ještě nevybrali všechnu dovolenou. Pokud chcete někam na Vánoce vypadnout, tak tu mám letenky na Seyschely za 11157 Kč. Jedná se o přímý let a v destinaci strávíte krásné tři týdny, což je ideální doba na pořádný relax. Je možnost letět i později, ale pak jsou ty letenky o pár tisíc dražší. Tak prozkoumejte možnosti :) Veškeré info hýr: https://errorfares.cz/2023/12/%f...-11157-kc/  .

Last minute Seychely - přímý let z Frankfurtu - letenky za 11157 Kč

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Já teda úplně nechápu, proč mu dáváte takovou čočku. Od 15.12.-30.12. se to dá koupit lehce přes 13 tis, což sice poněkud kazí ten Frankfurt (pro někoho ze západních Čech to ale může být v pohodě), ale pořád je to na poslední chvíli na Vánoce dost dobrá cena.

15 Citovat

Souhlas s Mandarinkou. Jsou tu  zajímavé cestopisy, ale pěkné, kamarádské diskuze pro začátečníky už tu davno nefachaji. Každý není tak zběhlý v cestování a není to jeho hlavní životní naplň. Osobně bych momentálně uvítala tipy jak se v předjaří nejlépe rozumně dostat do Ria a je mi celkem jedno kdo mi ten tip dá, pokud bude důvěryhodný. 

Takže si tady poslední dobou čtu už jen v diskuzích typu "Vtipnější vyhrává".

9 Citovat

Já bych naopak řekl, že fórum kazí ti, co každýmu hned všechno zkritizují. Taky to tady je pořád dokola. 

11 Citovat

Piratice napsal(a):

Souhlas s Mandarinkou. Jsou tu  zajímavé cestopisy, ale pěkné, kamarádské diskuze pro začátečníky už tu davno nefachaji. Každý není tak zběhlý v cestování a není to jeho hlavní životní naplň. Osobně bych momentálně uvítala tipy jak se v předjaří nejlépe rozumně dostat do Ria a je mi celkem jedno kdo mi ten tip dá, pokud bude důvěryhodný. 

Takže si tady poslední dobou čtu už jen v diskuzích typu "Vtipnější vyhrává".



Určo mrknu! Teď jsem tam párkrát Rio měl, ale obávám se, že už to je pryč :/ Ale je to destinace kterou určitě sleduju a počítám, že by se do konce roku mohlo ještě něco objevit. :) Jinak všem děkuju za fajn ohlasy! Jsem rád, že se tu rubriku tipy na levné letenky daří trošku oživit!

3 Citovat

Fakt si pár krát to Rio měl? Ty prodáváš letenky? 
Dle odkazu v OP to tak nevypadá …

1 Citovat

https://errorfares.cz/2023/11/%f...-12003-kc/

1 Citovat

Jj, na google flights “mám” taky letenek tisíce, stejně jako Filip

0 Citovat

Audit napsal(a):

https://errorfares.cz/2023/11/%f...-12003-kc/



Ano, třeba toto jsem měl na mysli, i Sao Paulo se tam objevilo párkrát. Jen chci ale upozornit, že ta cena už je tam teď vyšší, akce od TAPu skončila a teď za to chtějí asi 18 tis., což minimálně za mě už není tak hezká cena... :/

0 Citovat

No ještě, že jsi nás na to upozornil, zrovna jsem to chtěl koupit :-)

1 Citovat

On Filip je takové zlatíčko, mu jde především o oživení tohoto vlákna a rozhodně ne o propagaci jeho stránek ...

1 Citovat

A to dělá dobře, protože oživit vlákno se mu podařilo. 

A pokud ty jeho stránky kvalitou překonají fly4free a bude zveřejňovat aktuální informace jako první, budu je i sledovat, tedy pokud zapracuje na grafice - teď z toho rozpitého headline bolí oči a animace jsou jak z devadesátek.

 

4 Citovat

To říká každej, jak to má pro zábavu, a reklamu nepotřebuje ("pomoc ostatním" už je jen taková třešinka). Pak tu stránku navštívíš a nestíháš zavírat reklamy, kamkoli klikneš je affilliate...

Takovejch dobrodějů už tady bylo...

3 Citovat

Přesně tak, pán jede podle hesla “dělám to pro zábavu, výměnou za peníze”

2 Citovat

Planespotter napsal(a):

Přesně tak, pán jede podle hesla “dělám to pro zábavu, výměnou za peníze”



Mohl bych jenom vědět v jaké fázi mezi mým příspěvem tady a tipem na stránce jsem po vás chtěl peníze? Já abych si tam kdyžtak o ně napsal, protože mi nejspíše něco uniklo :D

0 Citovat

Pokud vím, tak přímo na vaší stránce máte možnost příspěvku skrze patreon.

A ikdyž tuto možnost vyloučím, tak pochybuji, že jste takový dobroděj a umožňujete ostatním inzerovat všudypřítomnou reklamu na vašich stránkách zdarma.

 

0 Citovat

K čemuž se vztahuje, “čím více prokliků na vaši stránku, tím více peněz z reklamy”

 

 

0 Citovat

No tak si tu dělá reklamu, no a co? Jeho tip je fajn, kdo nechce nemusí na něj klikat a už vubec ne kupovat. Nechápu co vás tak pohorsuje... Milionkrát užitečnější než dotazníky 

16 Citovat

S tím problém nemám, ale nemůžu se potom tvářit, že z toho nemám ani korunu 

0 Citovat

Ano, souhlas, Patreon tam je, je to dobrovolné, kdo chce, může se přidat, přináší to nějaké výhody, denně mi chodí na sítích otázky, jestli bych pro někoho našel letenky, tak tohle je přesně pro ty lidi, tam je odkazuji, ale rozhodně to není povinné. Jak dokonce píšu "Všechny naše letenky jsou pro všechny bez rozdílu úplně zdarma. Rádi bychom pomocí Patreonu financovali běh stránek, zajistili jejich plynulost a mohli vám tak nabídnout ještě více letenek."

Potom tam je malá vyskakovací reklama na kiwi, která se zobrazí asi po minutě strávené na stránce a já osobně to vnímám jako takové obohacení, protože je to dynamický widget, který taky ukazuje zajímavé ceny za letenky. Na druhou stranu je to asi jediná věc, která může být opravdu vnímána jako třeba "otravná". Ale stačí kliknout mimo nebo na křížek a jsi pryč.

A jako poslední tam je GetYourGuide, což je služba, která mi přijde zajímavá podobně jako booking. Je to služba, která nabízí různé aktivity v destinaci, lidi tam můžou koupit lupeny na koncerty, různé kulturní akce, ale i třeba speciální prohlídky. Já přes ně koupil výlet do DMZ a služba se mi zalíbila natolik, že jsem jí tam šoupnul. Plugin reaguje automaticky na text.

Takže ano, reklama tam je, ale v měřítku jakém tam je si myslím, že nejde o nic všudypřítomného. Neřeknu, kdybych tam měl reklamu na bitcoiny, dámské spodní prádlo nebo něco irrelevantního.

Nakonec však ještě dodám něco upřímného. Kdyby mě to nebavilo, tak se na to vykašlu už po čtyrech letenkách, protože je s tím práce jak na kostele a věřte nebo ne, můj výdělek od doby co ty stránky běží jsou 2 Kč, pro které by se mnoho z vás ani neohlo. Investice do těch stránek, vytvoření, hosting, atd. atd. byla v tuto chvíli přes tisíc korun a nespočet hodin času. Jediné co se mi daří úspěšně budovat je zajímavá komunita lidí, kteří hledají levné letenky a errorfares. Na svém webu nabízím letenky, které se jinde objeví třeba až za 2 dny, takže jestli se třeba někdo připojí a bude aktivně sledovat, může z toho jedině benefitovat.

No a proč to dělám, když z toho nic nemám? Protože tak jako tak hledám levné letenky dennodenně. Jen už prostě není kapacita, čas a peníze je všechny zaletět a tak si je prostě házím na blog a sdílím s ostatními. A věřte mi, pokud se do podobného blogu někdo z vás pustí, rád se přijdu podívat! :)

3 Citovat

filipchudoba napsal(a):

[citace="Breathe "]

Letos byla spousta termínů na Seychely s Etihad z Vídně za 14 tisíc, kupovali jsme je v rodině. Z Frankfurtu s polo-lowcostem o dvě tisícovky levněji mi teda nepříjde jako nějaký super deal.  
"Ale já nechci žádnou reklamu, já jen hledám levné letenky, to je celá moje zábava" ... jasně, a proto sis na to pořídíl IČO. Na jekémkoliv jiném webu by ti tu tvojí reklamu dávno smazali, máš štěstí že provozovatel CL tady na to kašle. 



Etihad za 14 tis. je moc hezký! Pak je ještě otázkou, bylo to Vánoce? :D

Co se IČO týče... vážně si myslíš, že bych si kvůli takovémuto projektu pro volnou zábavu pořizoval IČO? Googlil/a jsi dál? Mrkni na tenhle projekt https://www.chudobadesign.com/. To jsou věci, které mě živí a cestování je pro mě koníček.

Web jsem založil z jednoho prostého důvodu. Já posílal spoustu letenek na různé strany, jenže později, když už jsem posílal fakt 3 maily denně, jsem si říkal, že bych mohl mít vlastní blog, kam je budu dávat a lidi mě třeba budou sledovat, sdílet se mnou zážitky, já jim budu moct dávat tipy. Všechno komplet zdarma. Takový "travel infuencer". Ano, je tam možnost připojit se na Patreon, přináší to určité výhody, ale ty letenky jsou pro všechny úplně zdarma.

A teď proč tam mám to IČO? Inu, protože se pokouším s webem navázat i externí spolupráce (např. sdílení webu skrz RSS na seznam.cz) a ty to vyžadují. Závěrem tedy, chceš-li to nazývat reklamou OK, já to beru jako koníček a sdílení něčeho čemu se věnuju. Tohle je fórum, což je takový ekvivalent sociální sítě. Content tu je zdarma, dostupný. Stejně tak na stránkách co sdílím všechno je pro koncového uživatele zadarmo, nikdo nic platit nemusí, to je celé. Jestli se ti to nelíbí, tak tu stránku nenavštěvuj, nikdo tě nenutí. Je reklama to, když házím videa podobného duchu na tiktok a pak tam odkážu na svoje stránky? A pakliže by měli admini problém, nemám absolutně problém zklapnout botky a nesdílet tu letenky, pouze se bavit o cestování. Naopak mi přijde fajn, že jsem našel zajímavou komunitu lidí, který sdílejí svoje poznatky z cest.

Nebo jaký názor na to má zbytek komunity? Vadí vám taková aktivita sdílení letenek?

[/citace]

 

,,Všechno komplet zdarma.”

 

Takhle s tím nemám žádný problém, reagoval jsem na předchozí ,,nemám z toho ani korunu”. Věřím tomu, že prachy z toho nebudou skoro žádný, ale šlo mi o princip, s tím, že to přeci jenom celé nedotujete, jak z toho minimálně na začátku vyplývalo.

0 Citovat

To je hrůza když někdo může dělat co ho baví a nedej bože na tom ještě vydělat! 🤣

5 Citovat

@Planespotter ale však to se tu snažím celou dobu vysvětlit :D Takže jinak - všechno kromě Patreonu, který slouží jako podpora a možnost konzultovat určité věci, jsou veškeré informace na mých stránkách zdarma, s opravdu malou, ale relevantní reklamou, ze který stejně nic nemám, pouze to doplňuje to co na tom webu je. Pakliže si přes tu reklamu někdo něco koupí (ne jenom klikne, ale koupí), samozřejmě je tam nějaký peníz pro mě, ale v řádu desetin procenta, čili halíře, nikoliv talíře.

0 Citovat

A ještě k tomu patreonu. Je to tam jako "podpořit projekt" v menu. Nevyskočí to na tebe jako první věc, když na to klikneš, že velkým textem, agresivně, bez možnosti zavření, že pokud nezaplatíš, tak se nic nedozvíš... je to fakt dobrovolný a spíše nenápadný :D

1 Citovat

Česká závist je díky komunismu hluboce zakořeněná a potrvá dlouho než zmizí. Pokud vůbec. 

4 Citovat

Já to nechápu. Proč se tu musí pořád dokola nějak obhajovat? Dal sem deal, dle mého ne nepoužitelný, a i kdyby na tom něco vydělal, tak co je na tom? David a spol tady na Cestujlevne taky nežijí z rosy.

9